Support

Какво ще се случи, когато валидността на моя акаунт за Pro изтече?

 

Лесно. Ще станете потребител на Основен mySugr.

 

Това означава, че все още ще можете да използвате всички функции на Основен mySugr. Ако искате отново да станете потребител на Pro, можете да използвате ваучер (ако имате такъв) или да извършите надстрояване до mySugr Pro чрез покупка в приложението.

.