Hvordan sletter jeg min konto? (RocheOne)

Bemærk: Indholdet i dette afsnit er kun relevant for Chile, Holland, Storbritannien, Spanien, Belgien, Tyskland, Schweiz og Peru.

Følg disse trin i mySugr® appen, hvis du vil slette din konto:

1. Åbn mySugr® appen på din Smartphone.
  2. Vælg Mere
  3. Vælg Konto og indstillinger
  4. Vælg Administrér konto
  5. Naviger ned til “Databeskyttelse og juridiske meddelelser”, og vælg Administrer databeskyttelse
  6. Rul ned til bunden, og vælg Administrer app-specifikke samtykker
  7. Klik på Slet konto nederst på siden
  8. Bekræft ved at klikke på Slet alligevel
  9. Klik på Slet

Bemærk: Du sletter din konto permanent. Alle behandlingssteder, du er tilknyttet til, mister også adgang til dine data.