Kan jeg bruge en VPN-forbindelse sammen med mySugr?

Så har vi balladen! Du prøver at oprette en konto, logge på din eksisterende mySugr konto eller generere en rapport, og du får bare ikke lov af appen! Hvis du bruger en VPN-forbindelse, kan det være nødvendigt at deaktivere den, før du kan bruge visse funktioner i mySugr appen.

Der er en række VPN-adresser, som vi ved medfører en stor risiko for ondsindede angreb, og dem er vi nødt til at blokere. Det betyder, at du måske ikke kan bruge din VPN-forbindelse sammen med mySugr appen. Hvis du absolut skal bruge en VPN-forbindelse, så prøv at bruge en VPN, der giver mulighed for dedikerede IP-adresser (der er ingen garanti for, at det virker, men det har det gjort for nogle brugere).

Hvis du stadig oplever problemer, efter du har deaktiveret din VPN, eller hvis du ikke bruger en VPN, må du meget gerne give os besked om det ved at vælge "Spørg os" nedenfor eller skrive til os på support@mysugr.com. Vi er kun glade for at kunne hjælpe!