Hvordan overfører jeg data fra mit Accu-Chek® Guide apparat til mySugr?

Det er pærelet!

Første trin:

iOS:

• Er din iPhones Bluetooth slået til? Hvis ikke, skal du slå den til.
  • Åbn mySugr appen, og find "Forbindelser" i fanemenuen nederst på skærmen.
  • Vælg Accu-Chek Guide, og aktivér det.

Android:

• Start med at aktivere lokationstjenester for mySugr appen under pardannelsesprocessen. Du kan deaktivere dem igen, når du er færdig. Indstillinger > Apps > mySugr > Lokationstjenester. Denne indstilling skal være aktiveret.
  • Åbn mySugr appen, og find "Forbindelser" i sidemenuen.
  • Bluetooth aktiveres automatisk på din smartphone, hvis det ikke allerede er slået til.

Yderligere trin:

• Tænd dit apparat.
  • Åbn "Indstillinger" på apparatet.
  • Vælg "Trådløs", derefter "Pardannelse", så "Pardan enhed", og følg anvisningerne på skærmen for at oprette en ny trådløs forbindelse.
  • Kig efter en pardannelsesmeddelelse på din smartphone (pop op-meddelelse eller meddelelsescenter).
  • Angiv koden fra dit apparat på din smartphone for at bekræfte pardannelsen.
  • Pardannelse og aktivering blev gennemført – dit apparat er nu forbundet med mySugr appen!

Du kan returnere til mySugr startskærmen via sidemenuen.

Tryk på "Mine data", så på "Dataoverførsel" og til sidst på "Trådløs" for at overføre indlæsninger fra dit apparat til dagbogen.

(Android Version 9.0.+)

(iOS Version 16.2+)