Ny telefon, ingen data? Intet problem!

Når man får en ny telefon, kan de små monstre godt få lyst til at gemme alle de dejlige data. De opfører sig en gang imellem lidt underligt, når de kommer et nyt sted hen. Men slap bare af! Normalt skal man bare logge af og logge på appen igen for at løse problemet. Når man gør det, starter det en ny synkronisering fra vores side, så dine data bliver gendannet.

Vil den stadig ikke vise nogen data? Tjek lige, at den e-mail, du har logget på med, er den samme e-mail, som du brugte, da du oprindeligt tilmeldte dig. Hvis det ikke er tilfældet, betyder det, at du har oprettet en helt ny konto. Ups! Men tag det bare roligt! Du skal bare sende en e-mail til support@mysugr.com og oplyse os om begge e-mailadresser. Så skal vi nok få de små monstre til at flette dataene sammen i din oprindelige konto.

God fornøjelse med din nye telefon!