Hvordan ændrer jeg enheder for vægt, blodsukker eller A1c?

Vil du have din vægt vist i pund og ikke i kilo? Eller kilo og ikke pund?

Eller skal dit blodsukker vises i mg/dL eller mmol/L?

Det kan også være, at du vil have A1c-enheden til at være en procentdel i stedet for mmol/mol?

Vi forsøger at angive disse enheder for dig ud fra din lokation, når du tilmelder dig, men en gang imellem laver vi fejl. Det er vi kede af! Sådan her løser det det:

Android:

• Åbn din sidemenu ved at trykke på de 3 linjer i øverste venstre hjørne.
  • Tryk derefter på Profil og indstillinger.
  • Tryk så på Behandling (den midterste knap).
  • Der finder du enhederne for vægt, blodsukker og A1c. Tryk på den, du vil ændre, og juster indstillingen, så den passer til dig.
  • Tap Save

iOS:

Vægt

• Tryk på Mere på navigationslinjen i mySugr appen.
  • Tryk derefter på Mad.
  • Tryk derefter på Kropsvægt enhed for at ændre den.

Enheden for blodsukker eller A1c

• Tryk på Mere på navigationslinjen i mySugr appen.
  • Tryk derefter på Blodsukkermåling.
  • Tryk derefter på blodsukkerenheden eller A1c-enheden.

Sådan! Klaret!