Hvordan finder jeg funktionen Udfordringer

Ved du, hvad der kunne være sjovt? At spille en udfordring for at holde dig motiveret! 🎉

Du finder udfordringerne ved at trykke på 'Mere' og så vælge 'Udfordringer' på menulisten.

challenge english.png

Derefter vælger du så en tilgængelig udfordring, som du synes ser sjov ud. Vi anbefaler, at du starter med udfordringen 'Nybegynder', for den er let og hurtig og giver en rigtig god og hurtig introduktion til mySugr appen!

Når du har valgt den udfordring, du vil i gang med, skal du trykke på den og så trykke på den store grønne knap, der står "Lad os komme i gang" på! Hvis du gennemfører nogle udfordringer, kan det også være, du låser op for flere udfordringer og mere sjov!

Hvilken udfordring vælger du først?