Sådan migrerer du din mySugr konto til en Accu-Chek konto (RocheOne)

Bemærk: Indholdet i dette afsnit er kun relevant for Chile, Holland, Storbritannien, Spanien, Belgien, Tyskland, Schweiz og Peru.

Har du problemer med at logge på dit nye Roche login? Bare rolig, vi skal nok hjælpe dig med at få løst dem! 🙂

For det første, hvis du har en aktiv VPN, skal du deaktivere den. Mange VPN-hjemmesider er blokeret på grund af malware, og vores system tillader ikke, at processen fortsætter, hvis du har en aktiv VPN-forbindelse.

Når du er på loginskærmen, skal du kigge nederst på skærmen. Der skal være et grønt link med titlen "Log på med mySugr ID"

Screenshot 2024-02-21 162403.png

Når du klikker på dette link, kan du logge på med dine almindelige mySugr ID-oplysninger.

Hvis du stadig er logget på med dit mySugr login, må du ikke logge af.

Her skal du gå i gang med at konfigurere din konto til at logge ind via Roche. Det gør du ved at klikke på banneret i appen under grafen, hvor der står "Opdater din konto."

Screenshot 2024-02-21 162414.png

Klik derefter på "Kom i gang" for at starte processen. Du bliver guidet gennem processen med at opdatere din konto til at kunne logge på med en Roche konto.

Screenshot 2024-02-21 162423.png

Når din konto er blevet opdateret, skal du bare logge på som det afsluttende trin, og så bliver du ført tilbage til din Dagbog.

Hvis du stadig har spørgsmål eller problemer med at logge på, kan du kontakte os på support@mysugr.com