Hvorfor skal jeg migrere min mySugr konto til en Accu-Chek konto? (RocheOne)

Bemærk: Indholdet i dette afsnit er kun relevant for Chile, Holland, Storbritannien, Spanien, Belgien, Tyskland, Schweiz og Peru.

Hvorfor skal jeg migrate min konto til en Accu-Chek konto?

Vi ønsker at hjælpe dig med at blive effektiv til at håndtere din diabetes hver eneste dag 💚

Når du opgraderer til en samlet Accu-Chek konto, kan du problemfrit logge på alle dine Accu-Chek løsninger fra et enkelt sted!

Du kan bruge vores mySugr app til at dele dine diabetesdata med din læge, der også bruger vores Accu-Chek løsninger til professionelle, så der skabes et sikkert onlinesamarbejde om din diabetesbehandling mellem patient og læge, så du kan få endnu flere metoder til at optimere din diabetesbehandling.

Her finder du flere oplysninger

Er det valgfrit at migrere fra min mySugr konto til en Accu-Chek konto?

For øjeblikket er det valgfrit, om du vil migrere.

Men hvis du ønsker at fortsætte med at bruge din mySugr konto, bliver det obligatorisk i den nærmeste fremtid. Vi er her for at støtte dig med mere hjælp, hvis du har brug for det i den videre proces.