Jeg får vist fejlmeddelelser, når jeg migrerer min mySugr konto til min Accu-Chek konto (RocheOne)

Bemærk: Indholdet i dette afsnit er kun relevant for Chile, Holland, Storbritannien, Spanien, Belgien, Tyskland, Schweiz og Peru.

Fejl 409 og Fejl 401

Fejlen (409) forekommer, når du allerede har oprettet en Accu-Chek konto med den tilsigtede e-mailadresse, hvilket kan ske under denne migration.

I stedet for at vælge "Opret konto" skal du vælge "Log på" og logge på med den e-mail og adgangskode, du tidligere har oprettet. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skal du klikke på "Glemt adgangskode" på loginskærmen.

Hvis du er nødt til at nulstille din adgangskode, skal du bruge en anden adgangskode, end den du mener at have brugt før for at undgå en anden fejlmeddelelse, nemlig fejl (401).

Hvid skærm under migrationen

Vi har fundet et trick, der virker for nogle af vores brugere, hvis de oplever en hvid skærm, når de migrerer deres konto; nemlig at deaktivere den pop op-blokering, de bruger i deres enheds webbrowser. Her er links for iPhones Safari og Androids Google Chrome:

Apple / iPhone / iPad

Android / Google Chrome

Det kan være, du er nødt til at starte forfra med processen ved at lukke appen og genstarte den, efter din pop op-blokering er blevet deaktiveret.

Der står, at der kun må bruges alfabetiske tegn, men der er bindestreg i mit navn, eller det er korrekt udfyldt

Hvis der er bindestreg i dit navn, og du ikke kan fortsætte, så er det et problem, vi er klar over, og som vi har gjort vores udviklere opmærksomme på. For øjeblikket vil vi bede dig om at færdiggøre registreringen med dit efternavn stavet ud i et, og så skal vi nok prøve at udsende en opdatering, der giver mulighed for den korrekte stavemåde.

Du skal også sikre dig, at der ikke er mellemrum før eller efter dit navn, og at du ikke anvender din enheds autoudfyldningsfunktion, da det kan medføre, at registreringen ikke vil virke.