Jeg kan ikke indtaste min e-mail, når jeg migrerer min mySugr konto til en Accu-Chek konto (RocheOne)

Bemærk: Indholdet i dette afsnit er kun relevant for Chile, Holland, Storbritannien, Spanien, Belgien, Tyskland, Schweiz og Peru.

Når du opgraderer din konto, er din e-mail muligvis gråmarkeret, mens du er ved at opgradere din konto.

E-mailen er forudfyldt og gråmarkeret, så du bruger den samme e-mailadresse, som du bruger med mySugr for øjeblikket. Det burde være muligt for dig at fortsætte processen ved at trykke på feltet med din fødselsdato og indtaste dine oplysninger. Derefter skal du vælge land, hvorefter det burde være muligt at trykke på den blå knap Næste:

Screenshot 2024-02-21 111929.png

Hvis du ikke får lov til at fortsætte, efter du har udfyldt dine oplysninger, og du får vist fejlmeddelelser, skal du fortælle os det på support@mysugr.com, og så vil vi hjertens gerne hjælpe dig!