Forsøger at nulstille adgangskoden til min Accu-Chek konto (RocheOne)

Forsøger du at nulstille din adgangskode, men lader til at være fanget i en ond cirkel? Følg disse trin for at nulstille adgangskoden og komme tilbage ind i mySugr appen med din Accu-Chek konto!

1. Hvis du har en aktiv VPN, skal du deaktivere den. Mange VPN-hjemmesider er blokeret på grund af malware, og vores system tillader ikke, at processen fortsætter, hvis du har en aktiv VPN-forbindelse.

2. Afinstaller mySugr appen fuldstændigt, og geninstaller den på din enhed.

mySugr - Google Play Store 🤖

mySugr - App Store 🍏

3. Start med at bekræfte, at din mySugr konto er blevet opgraderet til en Accu-Chek konto: Åbn appen, og vælg at logge på med mySugr ID. Appen fortæller dig, om kontoen allerede er blevet opgraderet.
    • Hvis du skal fortsætte med at logge på mySugr appen, skal du logge helt ud af den (Mere > Konto og indstillinger > Log ud).

4. Luk mySugr appen, og åbn den derefter igen,

5. Tryk på knappen "Opret konto" for at oprette en ny Accu-Chek konto med samme e-mail som den opgraderede eksisterende mySugr/Accu-Chek konto - du skal bare følge trinnene til at oprette en ny konto, som om du ikke allerede havde en.

6. Luk mySugr appen igen, og genstart telefonen, hvis det er nødvendigt.

7. Log på med Accu-Chek kontoen.