Hvordan logger jeg af min konto (RocheOne)

Bemærk: Indholdet i dette afsnit er kun relevant i udvalgte lande, hvor logonprocessen for Accu-Chek kontoen er gældende. Kontakt mySugr support, hvis du ikke er sikker på, at dette er tilfældet for din konto.

Følg nedenstående trin for at logge af din RocheOne konto i mySugr® appen:

Når mySugr appen er åben:

Tryk på "Mere" på navigationslinjen nederst på skærmen

Vælg "Konto og indstillinger"

Rul ned til bunden af skærmen, og klik på "Log ud"

Bekræft, at du vil logge ud ved at klikke på "Log ud"

Tip: Hvis du er logget på flere enheder, bliver du logget af alle sessioner og enheder, når du logger af en enkelt enhed.

⚠️Du må ikke logge af, hvis der vises en meddelelse om, at du har data, der ikke er synkroniseret.⚠️

Du mister alle data, der ikke er synkroniseret, når du logger af eller afinstallerer. Sørg for, at alle data er synkroniseret, før du logger af. Du kan tjekke, om du har ikke-synkroniserede data ved at klikke på "Mere" og rulle ned til bunden af skærmen.

Kontakt mySugr support på support@mysugr.com, hvis dine data stadig ikke synkroniseres.