Sådan deler du dine sundhedsdata fra mySugr med din læge ved hjælp af en delingskode

Bemærk: Indholdet i dette afsnit er kun relevant i udvalgte lande, hvor logonprocessen for Accu-Chek kontoen er gældende. Kontakt mySugr support, hvis du ikke er sikker på, at dette er tilfældet for din konto.

For at kunne dele sundhedsdata fra mySugr® med din læge skal du først generere en delingskode.

Sørg for, at du har opdateret til den seneste version af mySugr appen. Hvis du ikke er sikker, beder vi dig kontakte mySugr support på support@mysugr.com, så vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken version du bruger.

Åbn mySugr®, og vælg Mere

Vælg Datadeling. (Giv os besked med det samme, hvis du ikke kan se denne indstilling i menuen)

Rul ned til “Generer delingskode”, og vælg Generer kode.

Del den nyligt genererede kode med din læge. Så oprettes der en forbindelse!

Vigtigt: Din diabetesbehandler skal tilføje koden til din profil inden for 48 timer efter, at koden er blevet genereret. Det er derfor vigtigt, at du deler den på et tidspunkt, hvor du er sikker på, at din behandler vil se den inden for dette tidsrum.