Hvordan importerer jeg mine data?

Simpelt!

Det handler udelukkende om position, lys og en sikker hånd (så ingen hypoer mens du prøver at bruge importeren! Hæhæ!) Der skal være god overordnet belysning, men undgå forstyrrende reflektioner eller skygger på målerens skærm.

Find i målerens hukommelse den første måling du ønsker at importere, og få så måleren til at flugte så godt med anvisningerne som du kan. Så snart Sanner har snuppet den første værdi, bruger du den relevante knap på din måler til at vise den næste værdi. Klik dig igennem indtil alle værdier er importerede. Mens Scanner begynder at hente dine målinger, vil du se dig selv blive hurtigere og hurtigere, indtil det føles som at klø sig i nakken.