Hvordan kan jeg ændre personlige data såsom e-mailadresse, navn (også monsternavnet) og fødselsdagsdato?

Meget let!

Klik på sidemenuen (eller "Mere" nederst på skærmen, hvis du bruger iOS), og kig efter "Profil og indstillinger". Klik på afsnittet med dit nuværende navn eller din fødselsdagsdato, og rediger det, som du ønsker.

Med hensyn til din e-mailadresse er det lidt mere besværligt for øjeblikket, fordi GDPR kræver af os, at vi skal bekræfte, at det er dig, der ændrer din e-mail til at logge på med (det er jo trods alt dine personlige oplysninger!). Så send en besked til vores supportteam, og så hjælper vi dig med at få den ændret!

support@mysugr.com