Dagbog

Hvordan afbryder jeg de automatiske månedlige og årlige betalinger?

Det er superlet og kun nogle få klik væk.

På Android-enheder: (fra Google Play)

Opsig et abonnement

Dit abonnement bliver ikke opsagt, hvis du afinstallerer appen.

1. Besøg play.google.com.
  2. Tjek, at du er logget på med den rigtige Google-konto.
  3. Klik på Abonnementer i venstre side.
  4. Vælg det abonnement, du vil opsige.
  5. Klik på Manage > Opsig abonnement.

Hvis du har et abonnement med en app, og den fjernes fra Google Play, opsiges dit fremtidige abonnement. Dine tidligere abonnementer bliver ikke refunderet.

*Hvad sker der, når du har opsagt abonnementet*

Når du opsiger et abonnement, kan du stadig bruge det i den tid, du allerede har betalt abonnement for.

Hvis du for eksempel køber et 1-årigt abonnement d. 1. januar og opkræves det årlige gebyr og beslutter dig for at annullere det d. 1. juli:

• Du har adgang til dit abonnement og til PRO-funktionerne frem til 31. december.
  • Du bliver ikke opkrævet et nyt årligt gebyr den næstfølgende 1. januar.

Bemærk, at selv om du har opsagt abonnementet, så kan du stadig have overskydende tid i det betalte abonnement. Abonnementet slutter ikke øjeblikkeligt i det tilfælde. Abonnementet skal nu stå som "Udløber d. (dato)" i stedet for "Fornyes d. (dato)".

Hvis der stadig står "Fornyes d. (dato)", blev din opsigelse ikke behandlet, og du er nødt til at gå gennem trinnene igen.

På iOS-enheder (Apple):

Sådan annullerer du i iTunes: https://support.apple.com/en-en/HT20203

*For øjeblikket kan vores supportteam ikke standse dine automatiske betalinger for dig. Du skal følge ovenstående trin, hvis du ikke længere ønsker at abonnere på PRO, også selv om vi har slettet din konto. Dette skyldes, at betalingsaftalen blev indgået mellem dig (betaleren) og tjenesten (Google Play eller Apple iTunes) og ikke direkte gennem os. Vi takker på forhånd for din forståelse.*