Hvad er mySugr Junior?

mySugr Junior er en Dagbog-app specielt udviklet til børn med diabetes og deres forældre.
For forældrene bidrager appen med mere tryghed samt kommunikation mens deres junior er væk. For børnene giver den mere selvstændighed i deres sukkersøde, daglige liv, og hjælper dem med at lære at omgås deres diabetes på en sjov og legende måde.

Funktioner:

• Få øjeblikkelig feedback fra et sjovt diabetesmonster (som du kan navngive!)
  • Indtast blodsukker, kulhydrater og insulinenheder nemt og hurtigt
  • Tag billeder (af mad, blodsukkermåler, etc.)
  • Send information og billeder via e-mail
  • Saml point og tæm dit diabetesmonster