Kan jeg bruge Dagbog, Akademi eller Analyse på min smartphone?

Delvis. På en måde. Det kommer an på... Men det var ikke det den var designet til...

Den mindste understøttede opløsning (det er et fancy computerord for "skærmstørrelse") er 1280 (b) x 800 (h) pixels. Så hvis du har en rigtig stor smartphone (iPhone 6 plus, Galaxy Note, etc.) vil du måske få en tilfredsstillende oplevelse.

Mange af de store tablets burde også fungere godt. Men det vil virke bedst med en browser på stationære eller bærbare computere. Så åbn din browser, og begynd at give monstrene baghjul.