Er mySugr Dagbog tilgængelig i hele verden? Hvorfor kan jeg ikke finde den i mit land?

Vi arbejder hårdt på at sprede mySugr Dagbog til hele verden. Diabetesmonsteret kender ingen grænser!

mySugr appen er et registreret medicinsk produkt og udviklet i henhold til den internationale ISO-norm 13485. Det betyder, at vi skal overholde bestemte regler og rette os efter kravene for hvert lands lokale registrering af medicinsk udstyr. Sikkerhed er vigtigst!

Du kan tjekke i App Store eller Google Play, om mySugr appen er tilgængelig i dit land.
Nogle funktioner og indstillinger for forbundne enheder kan være forskellige fra land til land og bliver mere omfattende, efterhånden som vi udvikler på dem. Du kan se alle oplysninger om tilgængelighed i dit land ved at downloade mySugr appen (tjek, hvilke enheder der er tilgængelige under "Forbindelser"), eller ved at læse beskrivelsen i App Store eller Google Play!

Hvis du stadig har nogen spørgsmål om tilgængelighed af mySugr appen eller forbundne enheder, skal du altså bare tage fat i vores fantastiske kundesupport på support@mysugr.com.