Hvor kan jeg få Dagbog-appen?

Du kan skaffe mySugr Dagbog meget nemt fra Apple App Store eller Google Play Butik.

Søg efter "mySugr" i en af dem, eller følg et af disse links:
mySugr Dagbog til iOS: Apple App Store (iOS 9 eller højere påkrævet)
mySugr Dagbog til Android: Google Play Butik (Android OS 4.3 eller højere påkrævet)

Du kan pt. få mySugr Dagbog i mange europæiske lande (fx Tyskland, Østrig, Storbritannien, Sverige, Frankrig, Spanien, Italien) USA, samt Indien og nogle afrikanske lande.