Hvordan skifter jeg min adgangskode?

Det kræver kun nogle få skridt.

Klik på sidemenuen og kig efter "Profil". Der vil du finde "Skift adgangskode".

Indsæt din gamle adgangskode, og du vil få mulighed for at skrive din nye adgangskode som vil blive bekræftet.

I tilfælde af at du har glemt din gamle adgangskode, så log bare ud. Log derefter ind med dit mySugr ID og når du bliver bedt om at skrive din adgangskode, vil du se "GLEMT ADGANGSKODE?". Klik på dette, og hurtigere end dit monster kan give et pip fra sig, vil du modtage en e-mail med flere instruktioner og en frisk, ny adgangskode.