Hvordan skifter jeg min adgangskode?

Det kræver kun nogle få trin.

Er du logget på appen lige nu? Tryk på sidemenuen, og kig efter "Profil". Der finder du "Skift adgangskode".

Indtast din gamle adgangskode, og så får du mulighed for at indtaste din nye adgangskode, som vil blive bekræftet.

Hvis du har glemt din gamle adgangskode, skal du bare logge ud. Log derefter på med dit mySugr-id, og når du bliver bedt om at indtaste din adgangskode, vil du se "GLEMT ADGANGSKODE?". Klik på det, og hurtigere end dit monster kan give et pip fra sig, vil du modtage en e-mail med flere instruktioner og en frisk, ny adgangskode. Men du skal være på stikkerne! Linket med koden er kun gyldigt i 30 minutter, så det er om at rubbe neglene!