Hvad er Apple Sundhed og hvad er dens fordele?

Appen Apple Sundhed gør det muligt for dig at samle alle dine fitness- og sundhedsdata samme sted. Hvad glæde får du af det? Det betyder, at du kan synkronisere data fra Dagbogen med Sundhed-appen og omvendt. Smart, ikke? Det er naturligvis dig, der er chefen, og du bestemmer, om du vil tillade det, og hvilke data du vil dele.

Gå til indstillingerne for Dagbogen for at kontrollere, hvilke oplysninger der deles med Sundhed.

Hvis du vælger at benytte Apple Sundhed og giver tilladelse til, at mySugr Dagbog kan kommunikere med den, skal du være opmærksom på, at der kun synkroniseres nye indlæg. Tidligere oplysninger bliver ikke synkroniseret eller tilbageført til Sundhed. MEN de tidligere oplysninger, du har i Apple Sundhed, overføres til mySugr, hvis du giver tilladelse til, at mySugr må læse oplysninger fra Sundhed.

Når du er klar, er det superlet at forbinde Apple Sundhed med mySugr-appen. Du skal bare trykke på "Forbindelser" nederst på skærmen på navigationslinjen. Du vil kunne se, at det er muligt at oprette forbindelse til Apple Sundhed. Tryk på den, og tryk derefter på den store grønne knap. Så skulle den være klaret!

BEMÆRK: Vi har for nylig registreret usædvanlig adfærd med data fra tredjeparts-apps (f.eks. MyFitnesspal, som er en ret udbredt app), der kommunikerede gennem Apple Sundhed¨. På grund af den måde, disse apps registrerer deres i data i Apple Sundhed, har vi midlertidigt afbrudt automatisk godkendelse af synkronisering af data til mySugr-appen.

Vi tjekker regelmæssigt disse apps, så hvis du pludselig ikke længere kan se data i mySugr-appen, som du hidtil har kunnet importere, skal du bare kontakte os. Så giver vi dig besked, om appen er en af dem, der er blevet deaktiveret.

Der er dog ingen grund til panik – vi tager et nærmere kig på de enkelte apps og godkender dem, vi kan. Og så forsøger vi at finde løsninger og måder at komme uden om problemerne på for alt andet. Så hvis du har problemer med at synkronisere data fra en tredjeparts-app med mySugr Dagbogen gennem Apple Sundhed, vil vi gerne høre fra dig! Skriv til os ved hjælp af knappen Hjælp nederst til højre på denne side, og fortæl os, hvilken app du bruger. Så giver vi dig besked, når vi har kigget nærmere på den.