Hvad sker der med min Companion Pro som jeg købte før mySugr Pro blev lanceret?

Ja, vi undskylder dette skift. Det kan være forvirrende, men det giver mening – tro os :) Så altså, hvis du allerede har købt Companion Pro, styrer du, og har allerede betalt for hele appen, ik'? Så naturligvis kan du bruge den, og behøver ikke betale en øre mere.

Fremtidige opdateringer vil have nye funktioner, hvoraf du ikke kan bruge dem alle, da de nærmere er tjenester og ikke "blot en funktion". Men alt andet er allerede betalt, og det er dit :)

Helt simpelt.