Hvor meget koster mySugr Scanner?

mySugr Scanner er en del af mySugr Pro.

Men hvis du kunne tænke dig at opleve på førstehånd hvad mySugr Scanner går ud på, så kan du hente den gratis i App Store.
Du kan importere 10 blodsukkerniveauer fra din måler for at få en fornemmelse for det.

Hvis du kan lide det, og vælger at opgradere til mySugr Pro, kan du scanne alt hvad hjertet begærer, og importere så mange blodsukkerniveauer som du vil. Helt indtil enheden begynder at ryge. Forresten – fik jeg nævnt at mySugr Pro giver dig adgang til alle andre mySugr apps og tjenester?