Jeg får en fejlmeddelelse når jeg logger ind. Hvad kan jeg gøre?

Lidt af hvert!

Har du problemer med din internetforbindelse? Tjek at din forbindelse er god, genstart mySugr-appen, og prøv igen.

En anden mulighed kan være at du prøver at benytte den samme e-mailadresse til både mySugr Dagbog og mySugr Junior. De har brug for særskilte og unikke e-mailadresser til registreringen.

Hvis du bruger Gmail er der et trick du kan lave. Sæt et plus-tegn og lidt tekst (fx "+junior") før @ i din e-mailadresse (fx monster+junior@gmail.com). Det vil få mySugr til at opfatte e-mailen som ny og anderledes, men Gmail behandler den som den samme. Du får endda meddelelser fra mySugr Junior på din e-mailadresse. Er det bare lækkert eller hvad?

Hvis du allerede har en mySugr Junior-konto og ikke kan logge ind, så send en meddelelse med den e-mailadresse du bruger i Junior samt en kort beskrivelse (såsom hvilken fejlmeddelelse du har modtaget) til support@mysugr.com – vi kigger på hvad der foregår.