Hvordan kan jeg overføre blodsukkerværdier fra Beurer GL50 evo-måleren til mySugr Dagbog?

I ganske få skridt (kun tilgængelig i Tyskland og Italien)!

• Med Bluetooth slået til på din smartphone, åbner du mySugr Dagbog og finder "understøttede enheder" i sidemenuen
  • Vælg Beurer GL50, og aktiver den
  • Kontroller om Bluetooth-hætten er på din måler. Vælg "alle værdier" i målermenuen
  • De gemte værdier er nu på målerskærmen
  • Dagbog-appen skulle være forbundet med måleren nu (flueben vil være grønt nu)
  • En pop-up om parring vil dukke op på din skærm eller i notifikationscenter
  • Indtast koden (du kan finde koden på pakken fra din måler / bluetooth-hætte. Koden er 982249)
  • Sig ja til parringen
  • Dagbog-appen vil importere værdierne fra din måler
  • Færdig!

Alle værdier siden den sidste import overføres til mySugr Dagbog. Efter synkroniseringen kan du redigere målingerne som du ønsker. Tilføj kulhydrater, insulin og hvad som helst andet du har lyst til.

mySugr Dagbog er temmelig smart når det kommer til at importere værdier. Alle indlæg med den samme blodsukkerværdi og samme tidspunkt (+/- 10 minutter) vil blive føjet sammen. Ingen dobbeltindlæg. Er det rart eller hvad?

Du kan synkronisere med følgende enheder:
Samsung Galaxy S4, S5, S6, S6 Edge
Samsung Galaxy Note 2, Note 3, Note 4, Note Edge
Samsung Galaxy Alpha
Samsung Galaxy K Zoom
Samsung Galaxy Core 2
Samsung Galaxy Ace 4
Samsung Galaxy A3
Google Nexus 4, 5, 5X, 6, 6P
LG Optimus L70
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5S
iPhone 6
iPhone 6+
iPhone 6S
iPhone 6S+