Jeg har endnu ikke modtaget beskeden om nulstilling af min adgangskode. Hvad kan jeg gøre?

Har spam-gremlinerne slået sig sammen med dit diabetesmonster?

Nogle gange lander beskederne om nulstilling af din adgangskode i spam- eller junk-e-mailmappen, ellers i Gmail's "Promoveringer" fane/mappe. Prøv at kigge der.
Hvis du ikke ser den med det samme, så prøv at søge efter beskeder der indeholder "mysugr" i dit e-mailprogram.

Hvis intet dukker op, så skriv til os ved hjælp af knappen Hjælp nederst til højre på denne side, så vi kan kigge nærmere på det. Vi skal bruge e-mailadressen som du benytter til at logge på mySugr med, for at vi kan finde dig, så glem ikke at medtage den.