Dagbog

Hvordan får jeg mest muligt ud af søgefunktionen?

Med den søgefunktion kan du søge efter tekst, og du kan også angive filtre!

Et hurtigt eksempel. Når du kigger efter høje fasteværdier, kan du vælge filtrene "Fastende" og "Hyper". Og der er de så – alle dine indlæg med taggene "Hyper" og "Fastende"!

Ren magi!

Du kan også søge efter tekst (hvis du f.eks. har skrevet en note). Bare skriv teksten ind i søgefeltet øverst på skærmen.

Søgefunktionen er en del af PRO-abonnementet, så du skal abonnere på PRO for at kunne bruge den.