Hvordan anvender jeg Bolusberegneren?

Lad Bolusberegneren gøre arbejdet for dig med nogle få, simple skridt:

• Opret et nyt indlæg
  • Indtast blodsukker og/eller kulhydrater
  • Klik på beregner-symbolet ved siden af "bolus (mad)"-feltet
  • Bolusberegneren viser en foreslået insulidosis
  • Klik på det grønne beregner-symbol for at acceptere forslaget
  • Insulindosis-detaljerne tilføjes automatisk til dit indlæg

Du kan naturligvis tilføje mere information til dit indlæg. Såsom en måltidsbeskrivelse, tags, sport osv. Gem indlægget når du er færdig, og tadaa! Og så var det ikke nødvendigt at lave alle udregningerne i hovedet. Fancy, ikke?

Bolusberegneren vil også holde styr på aktiv insulin ombord fra denne bolus, og medregne den ved eventuelle kommende bolusser, når det er relevant.

Før du kan bruge bolusberegneren, er du nødt til at lave nogle personlige indstillinger, og acceptere servicebetingelserne.

Vær så nøjagtig som mulig når du udfylder indstillingerne. Jo mere korrekte de er, jo mere korrekt vil resultatet i Bolusberegneren være.

Hvis du vil ændre nogle af Bolusberegner-indstillingerne senere, kan du finde disse i Dagbog-indstillingerne. Her kan du også afbryde Bolusberegneren fuldstændig.

Bolusberegneren er for øjeblikket kun tilgængelig i Europa.