FAQ Dataimport

Hvordan kan jeg synkronisere mine aktiviteter fra Apple Sundhed i Dagbog-appen?

Som altid monster hurtigt.

• Tjek at Apple Sundhed er aktiveret i mySugr Dagbog (Indstillinger)
  • Og at synkroniseringen af dine aktiviteter og skridt er aktiveret i Apple Sundhed-indstillingerne.
  • Åbn mySugr Dagbog og dine aktiviteter og skridt vil dukke op på grafen.

Dobbeltklik på grafen for at åbne et kontrolpanel hvor du kan aktivere eller afbryde synlighed af aktivitetsdata i din graf.

Dine aktiviteter og skridt bliver sendt med det samme (kun iOS) via Apple Sundhed til Dagbog. Du vil se skridt som en lodret bjælke og aktiviteter som en horizontal bjælke i grafen.

På Android kan vi desværre endnu ikke understøtte direkte synkronisering med fitness-apps.