FAQ Dataimport

Hvordan kan jeg importere CGM-data til Dagbog?

Det er faktisk ret nemt at få dine Dexcom CGM data* ind i mySugr appen på iOS!**
(For øjeblikket kan vi ikke importere data fra Medtronic CGM- eller Libre FGM-enheder.)

Først skal du sørge for, at din Dexcom-app er indstillet til at dele dine data med Sundhed:
Følg dette link for at få instruktioner i, hvordan du deler dine Dexcom-data med Apple Sundhed

Når du har indstillet forbindelsen der, kan du gå ind i mySugr appen og forbinde den med Sundhed.

1. Åbn mySugr appen.
  2. Tryk på Forbindelser i navigationslinjen nederst på skærmen
  3. Tryk på Apple Sundhed
  4. Slå den til
  5. Når pop-up-meddelelsen åbnes, skal du slå alle kategorier til

Når disse trin er udført, er du klar! Du skulle nu gerne snart begynde at få data tilbage i din mySugr app. Der er en forsinkelse på 3 timer fra din Dexcom-app til Sundhed, så du kan muligvis ikke se nogen data de første 3 timer, men derefter bør de blive indlæst kontinuerligt i baggrunden.

Bemærk: Dexcom-data vises kun som en CGM-linje på grafen for at komplementere dine manuelle eller importerede blodsukkerindlæg fra et blodsukkerapparat. Hvis du stadig ikke kan se nogen data på grafen, skal du dobbelttrykke på grafen og slå CGM til.

*Kun CGM-værdier fra Dexcom vises som linjen på grafen. Hændelser, der er lagt ind i Dexcom-appen, importeres ikke.
**Dexcom-oplysninger understøttes ikke på Android-enheder.