Hvordan kan jeg importere CGM-data til Dagbog?

• Med en computer logger du ind på din mySugr-bruger på https://hello.mysugr.com
  • Find "Importer" i sidemenuen
  • Træk .csv/txt-filen fra dit CGM-program over til upload-området
  • mySugr-monstrene vil knuse dataene og loade dem ind på din konto. Dette tager kun et kort øjeblik.

Så snart det er færdigt starter mySugr Dagbog på din smartphone. Dine CGM-data vil dukke op på grafen så snart synkroniseringen er færdig.
Dobbeltklik på grafen for at åbne et kontrolpanel hvor du kan aktivere eller afbryde synligheden af CGM-data i din graf.

Importer Apple Sundhed (kun iOS):

• Kontroller at Apple Sundhed er aktiveret i Dagbog-indstillingerne
  • Kontroller at deling for blodsukker er aktiveret i Apple Sundhed-indstillingerne.
  • Åbn mySugr Dagbog og CGM-dataene vil dukke op på grafen.

Bemærkning til Dexcom Share (og højere): Apple Sundhed-appen vil vise Sharer's glukose-information med en tre-timers-forsinkelse. Den vil ikke vise glukose-information for her og nu.

Dexcom-information understøttes ikke på Android-enheder.

Vi understøtter nu Dexcom Share (og højere) på iOS, Freestyle Libre og Medtronic på både iOS og Android.