Hvordan kan jeg overføre data fra Accu-Chek Aviva/Performa Connect til min mySugr Dagbog?

(only supported in Austria, Germany, Italy, Belgium right now)

Let som en leg!

• iOS: Er din iPhones Bluetooth slået til? Hvis ikke, bedes du slå den til.
  • Åbn mySugr Dagbog og find "Understøttede enheder" i sidemenuen.
  • Vælg Accu-Chek Aviva/Performa Connect og aktiver den.
  • Android: Åbn mySugr Dagbog og find "Understøttede enheder" i sidemenuen.
  • Bluetooth vil automatisk blive aktiveret på din smartphone hvis den ikke allerede er aktiv.
  • Tænd for din måler.
  • Gå til "Settings" på måleren,
  • Vælg "Wireless", så "Pairing", så "Pair Device" og følg instruktionerne på skærmen for at oprette en ny trådløs forbindelse.
  • Kig efter en notifikation om parring på din smartphone (pop-up-meddelelse eller notifikationscenter).
  • Indtast koden fra din måler på din smartphone og bekræft parringen.
  • Parring og aktivering blev gennemført - din måler er nu sluttet til Dagbog-appen!

Du kan nu vende tilbage til startskærmen i Dagbog via sidemenuen.

Hvis du vil overføre målinger fra din måler til Dagbog, klikker du på "My Data", derefter "Data Transfer" og til sidst "Wireless".

Tip: På Accu-Chek Aviva/Performa Connect-måleren kan du, ved at slå "Auto-Send" til, få den til automatisk at sende dine blodsukkerværdier til mySugr Dagbog efter hver måling (hvis Bluetooth er aktiveret på din smartphone). Auto-Send finder du under "Settings" og "Wireless".

Alle værdier siden den sidste import vil blive synkroniseret til mySugr Dagbog. Efter synkronisering kan du redigere målingerne som du ønsker (tilføj kulhydrater, insulin, noter osv.)

mySugr Dagbog er ret så god til at importere værdier. Alle indlæg med samme blodsukkerværdi og samme tidspunkt (+/- 10 minutter) vil blive føjet sammen. Ingen dobbeltindlæg. Er det bare rart eller hvad?

Understøttede enheder:

(Android Version 5.0.+)

(iOS Version 10.3.+)