FAQ Dataimport

Hvordan kan jeg synkronisere mine skridt fra Google Fit til mySugr-appen?

Som altid, monster hurtigt.

•  Åbn mySugr-appen og åbn sidemenuen
  •  Klik på "andre datakilder"
  •  Vælg Google Fit-integration
  •  Bekræft nu hvilken google-konto der skal forbindes til mySugr-appen.
  •  Når opsætningen lykkes vil et lille bekræftelsesvindue vise sig.
  •  Nu vil dine skridtdata fra Google Fit blive synkroniseret til din graf i mySugr-appen.

Dobbeltklik på grafen for at åbne et overliggende kontrolpanel hvor du kan slå synlighed af aktivitetsdata i din graf til eller fra.

Dine aktiviteter og skridt sendes øjeblikkeligt til grafen. Du vil se skridt som en lodret bjælke i grafen.