FAQ Generelt

Hvordan kan jeg slette mine oplysninger og min konto?

Du skal først sikre dig, at du ikke længere er aktiv PRO-abonnent, før du sletter din konto. Når du har opsagt dit abonnement, skal du følge denne vejledning.

iOS:
Åbn mySugr appen, og tryk på Mere > Konto og indstillinger > Flere indstillinger. Rul ned til bunden, og tryk på "Slet konto". Følg derefter instruktionerne på skærmen.

Android:
Åbn mySugr appen, og tryk på "Mere" og derefter på "Konto og indstillinger". Vælg så fanen "Indstillinger" øverst på skærmen, rul ned til bunden, og følg instruktionerne på skærmen.

Eller du kan sende os en kort besked med dit mySugr-id og din anmodning om at slette din konto på support@mysugr.com.

Vi sletter din konto og alle dine oplysninger uigenkaldeligt.

Farvel monster!