Tilpas din Dagbog!

Er du utilfreds med layoutet på din Dagbog på hoveddagbogsskærmen eller den nye skærm til indlæg? Så kan du bare lave det om! Du kan flytte, vise og skjule felter, så det passer dig bedst. Sådan gør du:

1. Tryk på + for at lave et nyt indlæg i appen.

• På Apple-enheder skal du trykke på + øverst på skærmen ved siden af forstørrelsesglasset
  • På Android-enheder skal du trykke på den blå boble med et + indeni i nederste højre hjørne af skærmen

2. Nederst på skærmen, men lige over Gem, skal du trykke på den linje, hvor der står Tilpas felter.

3. Dette udvider alle de tilgængelige felter, som brugerne har mulighed for at vælge.
4. Du kan nu kigge gennem de tilgængelige felter.
5. Tryk på øjet ved siden af de felter, som skal være synlige, og sørg for, at de bliver grønne. Eller tryk på øjet for at gøre det gråt, hvis du vil skjule feltet.

6. Skal de stå på en anden måde? Hold din finger på firkanten med de 9 prikker til højre for feltet for at løfte det og flytte det op eller ned på listen. Når du vil slippe feltet, skal du bare fjerne din finger fra skærmen. (Graf 3)

7. Tryk på afkrydsningsfeltet eller Gem i øverste højre hjørne.
8. Til sidst skal du bare trykke på Annuller for at lukke den nye skærm til indlæg og vende tilbage til skærmen I dag.

Du har nu tilpasset både den nye skærm til indlæg og skærmen med din hoveddagbog, så den passer til dine personlige monstertæmmerevner! Tillykke!!