Bekræftelseskoden i e-mails virker ikke!

E-mails med bekræftelseskoder burde være superenkle, men en gang imellem går der lidt kludder i det.
Vi håber, du vil prøve igen og anmode om en ny kode i appen.

Derefter skal du åbne din mailkonto og finde velkomstmailen fra os. Hvis knappen "Confirm my Email" (bekræft min e-mail) er aktiv, skal du klikke på den.

Dette åbner mySugr appen på din telefon og bekræfter automatisk koden for dig.

Hvis du åbner e-mailen på dit skrivebord, skal du indtaste den viste kode i mySugr appen på din telefon.

Prøv det bare! Hvis det stadig ikke virker, skal du skrive til support (support@mysugr.com) og give os besked om det!