Hvad nu hvis jeg har købt mySugr Pro, men ikke kan se (eller bruge) nogle af mySugr Pro-funktionerne?

Det kan løses let og hurtigt! Du skal bruge dit mySugr-ID (e-mail & adgangskode), så vær klar! 😄

På både Android- og iOS-enheder: Tryk på "Mere" på navigationslinjen, og vælg derefter "Konto og indstillinger". Tryk så på "Log ud" nederst på skærmen. Vent nogle minutter, og log så på igen. Alle dine mySugr Pro-funktioner skulle nu være låst op – Hurra!

Hvis mySugr Pro-funktionerne stadig gemmer sig, så send os en besked vha. menupunktet "Support og Feedback" eller på support@mysugr.com. Vores supportmonstre vil hurtigt tage et kig og få det hele til at køre for dig.

*Sørg for, at alle dine indlæg er synkroniseret, før du logger ud (Mere > rul ned til bunden af skærmen). Hvis du ser et tal der, må du ikke logge af eller afinstallere appen. Giv i stedet os besked med det samme.