Accu-Chek: Hvordan kan jeg få mySugr Pro?

Du får automatisk PRO, når du tilslutter dit apparat til din smartphone OG importerer værdier fra Accu-Chek apparatet til din mySugr Dagbog.**

Hvis du glemmer at synkronisere dit Accu-Chek® apparat i mere end 30 dage, skifter du tilbage til Basic.

Så længe du bare bliver ved med at importere værdier fra dit Accu-Chek® apparat, bliver du ved med at være PRO. Let nok, ikke?

**PRO aktiveres kun for én konto pr. apparat. Hvis apparatet allerede har låst PRO op for en brugerkonto, kan det ikke låse op for PRO for flere brugerkonti.  Hvis det ikke er tilfældet for dig, og du stadig har problemer med at aktivere PRO, skal du kontakte os på support@mysugr.com. Vi hjælper dig meget gerne!