FAQ Dataimport

Ikke-navngivet

Hvordan opretter du forbindelse mellem Accu-Chek Guide Me apparatet og mySugr-appen?

Her er en trinvis guide til, hvordan du opretter forbindelse mellem dit nye Accu-Chek Guide Me apparat og mySugr-appen!

* iOS: Er Bluetooth aktiveret på din iPhone? Aktivér Bluetooth, hvis det ikke er tilfældet.
* Android: Bluetooth skal aktiveres automatisk, når du starter en pardannelse.

• Start med at tænde for lokationstjenesterne for mySugr-appen under pardannelsen. Du kan deaktivere dem, når du er færdig. Indstillinger > Apps > mySugr > Lokationstjenester. Kontrollér, at de er aktiverede.

Sørg for, at Accu-Chek Guide Me apparatet er slukket.

• Android: Åbn appen, og tryk på de 3 linjer i øverste venstre hjørne for at åbne sidemenuen.
  • iOS: Åbn mySugr-appen og gå til “Forbindelser” på fanelinjen nederst på skærmen.
  • Tryk på “Forbindelser“

• Tryk på “Accu-Chek Guide Me“

• Tryk på den grønne knap “Opret forbindelse“

• Hold begge knapperne (<) and (>) trykket ind samtidigt i 3-5 sekunder, indtil Bluetooth-symbolet vises, og 2 overlappende cirkler begynder at blinke.

• Vend apparatet, og find PIN-koden i bunden.

• Tryk på den grønne knap “Næste: Indtast PIN-kode“ på din telefon.

• Når der vises en pop op-besked, skal du indtaste PIN-koden, du fandt i nederst på apparatets bagside og trykke på “Pardan“

• Meddelelsen “Forbindelse oprettet“ bør nu blive vist på skærmen, og hvis du allerede har foretaget nogen blodsukkermålinger, bliver de automatisk importeret til appen.

• Tryk på “Færdig“ for at vende tilbage til siden Forbindelser.

Eller se en kort video her.

**Bemærk: Det er muligt at pardanne op til 3 Accu-Chek Guide Me-apparater med en iOS-enhed, men kun 1 pr. Android-enhed.