Dagbog

Kan jeg slukke for monsteret?

Vores maskot, monsteret, er ikke en, vi bare kan slukke for, for det var ham, der var inspirationen til selve appen (vi er faktisk lidt barnlige, hvis vi selv skal sige det!). Det er meningen, at han skal få dig til at le og være der for dig, når du skal passe dine daglige indlæg og din behandling.

Hvorfor har vi skabt et monster?

Diabetes kan godt være rigtig led fra tid til anden. Hvor mange gange har man ikke gjort alting rigtigt og fulgt alle reglerne og instruktionerne, præcis som man skulle – og så er alting bare stadig gået helt galt? Det kan give en lyst til at smadre alle sine diabetesting i tusind stykker! På sådanne dage føles ens diabetesmonster som den ondeste modstander!

Men når tingene går godt, og dit blodsukker opfører sig pænt, så har man det fantastisk. Diabetesmonsteret i mySugr appen hopper rundt, griner og laver en masse sjove lyde. Livet er skønt, og dit diabetesmonster minder mere om en ven eller et kæledyr. Vidste du, at du kan kilde det og endda give det et navn?

Men selvom vi ikke kan skjule monsteret, kan du altså godt slukke for lydene, hvis du vil!

Sådan slukker du for monsterets lyde (iOS):

• Tryk på knappen "Mere" længst til højre på navigationslinjen nederst på skærmen
  • Tryk på det lille tandhjulsikon med "Konto og indstillinger"
  • Rul ned og find "Mit monster"
  • Sæt den lille kontakt ved siden af "Monsterlyde" til 'Fra' (kontakten bliver hvid)

Sådan slukker du for monsterets lyde (Android):

• Find og tryk på knappen "Mere" på navigationslinjen nederst til højre på skærmen
  • Tryk på det lille tandhjulsikon med "Konto og indstillinger"
  • Åbn fanen "Indstillinger" øverst på skærmen
  • Sæt den lille kontakt ved siden af "Monsterlyde" til 'Fra' (kontakten bliver hvid)