Sådan tænder du for notifikationer i appen

Notifikationer. Vi får dem fra forskellige apps: e-mail, sociale medier, sms'er, opkald - Listen er uendelig. Vi vil også godt bede dig om at tillade notifikationer fra vores app, da det hjælper med nogle ting:

1. Det hjælper med at pardanne dit bodsukkerapparat
  2. Det hjælper ved at give besked, når en blodsukkerværdi er blevet importeret. Denne alarm er meget vigtig, så du kan se, at der kommer data til appen
  3. Du kan se, når din coach har sendt dig en besked

Det er vildt nemt at tænde for notifikationer. Sådan gør du:

På iPhone skal du åbne appen Indstillinger og rulle ned til mySugr. Tryk på notifikationer, og sørg for, at "Tillad notifikationer" er slået til. Du kan derefter tilpasse, hvordan du ønnsker, at notifikationerne bliver vist, men vi anbefaler, at du aktiverer alle indstillinger for Alarmer og Etiketter. Indstillingen for "Lyde" er helt op til dig.

På Android skal du åbne Indstillinger og gå til Apps. Find derefter mySugr. Rul ned, og tryk på Notifikationer, og kontrollér, at notifikationerne er sat til TIL dér.

Superlet!