Alt, hvad der er værd at vide om mySugr Insights

Denne nye funktion hedder Insight, og du er måske vildt nysgerrig efter at vide mere, så her har vi samlet en masse info til dig! For øjeblikket er mySugr Insights kun tilgængelig på engelsk for brugere, der tager insulin, og som bruger en iOS-enhed.

Hvor meget data er “tilstrækkeligt” til at generere notifikationer fra mySugr Insights?

• Forskellige Insights har forskellige grænseværdier og krav, men som tommelfingerregel giver 3 blodsukkerværdier fra mindst 14 ud af de sidste 30 dage tilpas mange data til, at der kan identificeres mønstre og genereres Insights.

Kommer funktionen på flere sprog og til Android?

• Det vil vi helt sikkert drøfte, når vi skal kigge på fremtidige udviklingsressourcer og prioriteter!

Hvor mange typer mySugr Insights findes der?

• I første omgang er der tre typer aktive mønstre (Insights), der kan detekteres, når funktionen lanceres: Daytime Variation (udsving i dagtimerne), High Hypo Risk (stor risiko for hypo), Night Basal Issues (basalproblemer om natten). Funktionen kan udvides med flere mønstre i fremtiden.

Kan jeg slippe for de røde notifikationsprikker?

• Insights er tilgængelige i 7 dage ad gangen. Hvis der ikke kommer flere Insights, forsvinder notifikationen efter 7 dage. Den røde prik bliver dog ved med at være der, hvis der kommer nye Insights.

Kan brugerne fravælge denne opdatering eller sende en anmodning om en brugerdefineret ændring?

• På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at fravælge mySugr Insights eller brugertilpasse dem.