FAQ Bolusberegner

Hvad er ændret med den nye Bolusberegner?

Hvilke ændringer er foretaget fra Bolusberegner 2.1 til Bolusberegner 3.0?

Designet af brugergrænsefladen er blevet opdateret for at få plads til nye algoritmeparametre til Bolusberegneren og gøre den lettere tilgængelig, og så er der kommet bedre support, når mySugr Bolusberegneren skal konfigureres. Der er også tilføjet nye skærmbilleder i opsætningsforløbet for mySugr Bolusberegneren for at give plads til disse 2 nye algoritmeparametre:

1. Måltidsstigning - Forventet stigning i blodsukkeret som reaktion på et måltid
  2. Forsinkelsestid - Tidsinterval indtil insulinet begynder at sænke blodsukkeret væsentligt efter injektionstidspunktet

Hvilken aldersgruppe er mySugr Bolusberegneren beregnet til?

mySugr Bolusberegneren er for øjeblikket kun tilgængelig for voksne brugere (18+).

Den nye Bolusberegner fungerer ikke på min Android-telefon. Hvad kunne problemet skyldes?

Tjek disse indstillinger, hvis mySugr Bolusberegneren ikke fungerer på din Android-telefon:

• Er alt opdateret? Tjek, om der skulle være nogen opdateringer til mySugr appen på din telefon. Hvis der er, skal du opdatere og prøve igen.
  • Er alting sikret? For at sikre og beskytte alle dine indstillinger bliver du bedt om at sikre din mySugr Bolusberegner. Hvis din mobilenhed allerede er sikret med godkendelse som f.eks. en adgangskode eller fingeraftryk, er dine indstillinger trygge. Og ellers skal vi bede dig om at installere en eller anden form for godkendelse. Du skal bare trykke på ‘Åbn indstillinger for Android’ for at sikre din smartphone. Indstillingerne er beskyttet på alle enheder ved hjælp af godkendelse, hver gang indstillingerne ændres og godkendes.