FAQ pumpestyring

Hvordan bruger man pumpestyringen?

Kan jeg se, skifte og oprette en basalrateprofil i mySugr Pumpestyringen?

Nej, for øjeblikket er det kun muligt på pumpen.

Kan jeg tilføre forlængede eller kombinerede boluser via mySugr Pumpestyringen?

Ikke endnu. Men du kan få vist status for igangværende forlængede og kombinerede boluser og også annullere dem.

Hvilken slags oplåsningsmekanisme er påkrævet for at godkende bolustilførslen i mySugr Pumpestyringen?

Vi anbefaler fingeraftryk. Men alle biometriske mekanismer (PIN, mønster, adgangskode) virker også. Strygefunktionen er ikke sikker nok.