FAQ pumpestyring

Hvad sker der, når jeg forbinder pumpen med mySugr appen?

Bliver jeg opgraderet til mySugr PRO, hvis jeg bruger mySugr Pumpestyringen?

Når du forbinder Accu-Chek Insight insulinpumpen til mySugr appen, bliver du opgraderet til PRO-versionen af mySugr appen. Du får gratis adgang til ekstrafunktioner som PDF- og Excel-rapporter, den smarte søgefunktion, mySugr Bolusberegneren, måltidsbilleder, blodsukkerpåmindelser og motiverende udfordringer.

Kan jeg forbinde mere end en pumpe til mySugr appen?

Nej, det er kun muligt at forbinde en enkelt pumpe.

Kan jeg forbinde min pumpe til mere end én smartphone?

Nej, af sikkerhedsgrunde er det er det kun muligt at oprette forbindelse til en enhed/app, der kan styre din pumpe. Det er også derfor, du ikke kan bruge Accu-Chek Insight Diabetes Manager og mySugr appen samtidigt.

Hvor tæt på hinanden skal min smartphone og pumpen være for at kunne oprette forbindelse?

De skal være inden for 10 meter, men afstanden kan godt være kortere, hvis der er noget, der forstyrrer signalet.

Bruger forbindelsen meget batteristrøm på min smartphone eller på pumpen?

Ja, men ikke mere end hvis du bruger Accu-Chek Insight Diabetes Manager. Når mySugr appen er åben, oprettes der forbindelse hvert 3.-4. minut, og det er kun det, der bruger batteristrøm.