FAQ Bolusberegner

Jeg kan ikke finde Bolusberegneren

Hvis Bolusberegneren er aktiveret i indstillingerne:

• Tryk på +-ikonet i nederste højre hjørne for Android eller øverst på skærmen for iOS. Indtast derefter værdier for 'Blodsukker' og 'Kulhydrater' og tryk på 'Beregn'.
  • VIGTIGT: Du har mulighed for at tilføje/fjerne og flytte felter på din indlægsskærm med knappen "Tilpas felter" i mySugr Dagbogen.

• Tryk på øjenikonet for at vise/skjule felter. Vær opmærksom på, at denne funktion kan have indflydelse på, hvad du ser på skærmen med dagbogsindlæg. Hvis "Insulin (mad)" og "Insulin (korrektion)" er skjult, vil mySugr Bolusberegner også blive skjult. Bemærk: "Insulin (mad)" og "Insulin (korrektion)" er grupperet sammen og kan ikke flyttes separat.

Hvis Bolusberegneren ikke er aktiveret i indstillingerne:

• Hvis Bolusberegneren ikke er aktiveret, skal du trykke på "Mere" i nederste højre hjørne. Vælg derefter "Indstillinger for Bolusberegner", og kontrollér, at kontakten er sat til "TIL" (kontakten er grøn).

• Når den er aktiveret, skal du udfylde dine indstillinger, hvis du ikke allerede har gjort det. Hvis du har brug for hjælp til at udfylde indstillingerne, skal du kontakte dit sundhedspersonale.

Er bolusberegneren tilgængelig i mit land?

For øjeblikket er bolusberegneren tilgængelig i følgende lande på både iOS og Android:

🇦🇷 Argentina, 🇦🇺 Australien, 🇧🇪 Belgien, 🇧🇷 Brasilien, 🇩🇰 Danmark, 🇪🇪 Estland, 🇫🇮 Finland, 🇫🇷 Frankrig, 🇳🇱 Holland, 🇮🇪 Irland, 🇮🇲 Isle Of Man, 🇮🇹 Italien, 🇻🇬 Jomfruøerne, Britiske, 🇱🇻 Letland, 🇱🇹 Litauen, 🇱🇺 Luxembourg, 🇳🇴 Norge, 🇵🇱 Polen, 🇵🇹 Portugal, 🇷🇴 Rumænien, 🇨🇭 Schweiz, 🇸🇰 Slovakiet, 🇸🇮 Slovenien, 🇪🇸 Spanien, 🇬🇧 Storbritannien, 🇸🇪 Sverige, 🇿🇦 Sydafrika, 🇨🇿 Tjekkiet, 🇩🇪 Tyskland, 🇦🇹 Østrig

Er der nogen inkompatible enheder, der deaktiverer bolusberegneren?

Med den første introduktion af NovoPen i 2021 og Lilly Tempo Smart Button i 2022 vil mySugr Bolusberegner ikke være tilgængelig for mySugr-brugere med en tilsluttet NovoPen eller Lilly Tempo Smart Button. Vi arbejder på at gøre mySugr Bolusberegner kompatibel for brugere af intelligente insulinpenne i fremtiden.