FAQ Bolusberegner

Hvorfor skal jeg betale for Bolusberegneren?

Bolusberegneren er en PRO-funktion i mySugr appen. Du finder flere oplysninger om Pro- og Basic-funktionerne her.

De gældende priser for dit område finder du i App Store eller Google Play.

Men der er godt nyt! Hvis du forbinder en af disse Accu-Chek enheder, er det gratis at aktivere mySugr PRO. Synkroniser dine blodsukkerværdier én gang om måneden og få gratis adgang til alle mySugr Pro-funktionerne.