Hvordan ændrer jeg min diabetestype eller året for min diagnose?

Din diagnose kan være blevet ændret pga. nye laboratorieresultater fra din læges praksis, som f.eks. når en person med Type 2-diabetes faktisk viser sig at have LADA.

Det er super nemt at opdatere en sådan diagnoseændring i appen sammen med året for diagnosen. Sådan gør du:

iOS:

• Åbn mySugr appen, og tryk på Mere i nederste højre hjørne af skærmen.
  • Tryk på Konto og indstillinger øverst.
  • Under “Grundlæggende behandlingsoplysninger” kan du se din diabetestype, dit køn, din fødselsdato og det år, du blev diagnosticeret.

Android:

• Åbn mySugr appen, og tryk på Mere i nederste højre hjørne af skærmen.
  • Tryk på Konto og indstillinger.
  • Tryk på Behandling.
  • Tryk på den øverste linje, der hedder “Diabetestype”.
  • Her kan du ændre dine tidligere valg, så de afspejler de korrekte oplysninger.
  • Når du nu er kommet dertil, kan du også bruge lejligheden til at opdatere dine andre personlige oplysninger, som f.eks. diagnoseår, insulinbehandling osv. Jo flere oplysninger du angiver til din coach, jo bedre udstyret er coachen til at hjælpe dig med at få tæmmet diabetesmonsteret!