Support

Τι συμβαίνει όταν λήγει ο λογαριασμός μου Pro;

Εύκολο. Θα γίνετε χρήστης του mySugr Free.

 

Αυτό σημαίνει ότι θα εξακολουθήσετε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλες τις λειτουργίες του mySugr Free. Αν θέλετε να γίνετε και πάλι χρήστης Pro, μπορείτε να εξαργυρώσετε ένα κουπόνι (αν έχετε) ή να αναβαθμίσετε στο mySugr Pro με αγορά εντός της εφαρμογής.

.